Ole Tele ole Maketi ole Va'a e O'o ile USD 26,508 ile 2030

NEW YORK, Iuni 21, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - O le Global Range Hood Market na maua mo le $ 15,698 miliona i le 2021 ma e faamoemoe e oʻo atu i le $ 26,508 miliona i le 2030 ma le CAGR tele o le 6.2% i le taimi o faʻataʻitaʻiga o le 2022. i le 2030.

Va'aiga Hood Maketi Dynamic
O tulafono mamafa a malo faʻaitulagi eseese e faʻatatau i le tumama ma le tumama i faleʻaiga ma filifili meaʻai ua faʻatulafonoina ai le faʻapipiʻiina o faʻamau.O le fa'atupula'ia o numera o fale'aiga i le lalolagi atoa o lo'o una'ia ai le tele o alamanuia o fale'aiga i luma.E fa'apea fo'i fale 'au'auna taumafa e fiafia e fa'apipi'i ni fa'aofuofu fa'apitoa ona o le faigofie o le fa'amamāina.O le galuega autu a le ufi o le fa'aleleia o le umukuka i totonu o le ea lelei.E le gata i lea, o nei masini e ofoina atu faʻamanuiaga faʻaopoopo e pei o le faʻaitiitia o le vevela, tausiga o le lelei o le ea, ma le faʻateleina o le saogalemu.
O fa'aofuofu lautele e puipuia tagata uma i totonu o le fale e ala i le galue o se faiga fa'amama, aveese mea e ono lamatia, oona, ma e o'o lava i le oti.Toeitiiti lava leai se isi mea umukuka e maua ai ni fa'amanuiaga sili atu nai lo le fa'aulu.O le fa'aofuofu o se masini fa'apipi'i fa'apipi'i e fa'alautele i luga a'e o le ogaumu po'o le kuka.E fesoasoani pupuni e aveese ai mea e mu, asu, ga'o opeopea, manogi, ausa, ma le vevela mai le ea e ala i le faamamaina o le ea ma le faamamaina mai le fale ma le umukuka.
O le faʻamaʻi o le covid-19 ua matua aʻafia ai foi le maketi i le nofo-i-fale poloaiga ma le saogalemu-i-fale fautuaga, ua faʻateleina le faʻalagolago o tagata Amerika i a latou meafale.O lo'o fa'alagolago le au fa'atau i masini umukuka masani e tele taimi.E tusa ai ma le blog a Applied Marketing Science, Inc., 35-40% o tagata faʻatau ua liliu atu i meaʻai e kuka i le fale mo le taimi muamua ona o le faʻamaʻi.O lenei fa'aaliga e ono fa'atupuina ai le fa'atosinaina o tagata fa'atau i le maketi i tausaga a sau.

Malamalamaga Oloa
O le vaega o oloa umukuka i lalo o le kapeneta o lo'o umia le sea sili atu o tupe maua e sili atu i le 42.7% i le 2020. O lenei sea maualuga e mafua mai i le mea moni e faʻapipiʻi saʻo i lalo o le kapeneta tele ma faʻafefiloi i le faʻasologa o mamanu. o kapoti i luga ma fa'ata'amilo i le laina po'o le kuka-pito.E taua tele le fuaina ma le toto'a o fua o lo'o avanoa ile pito i lalo ole kapeneta pe a filifilia se savili i lalo ole kapeneta.

E le gata i lea, o oloa fa'apipi'i i luga o le fa'afale ua maua le fa'atosina maualuga atu i tagata fa'atau.O le fa'atupula'ia o le toe fa'aleleia o umukuka i totonu o le atunu'u ua fa'amoemoe e fa'aosofia ai le mana'oga mo le fa'aalo fa'apipi'i umukuka ili.E tusa ai ma se lipoti a le National Kitchen & Bath Association, o le toʻatele o tagata i le US na filifili mo le toe faʻaleleia o umukuka ma se tau maketi o le USD 49.7 piliona i le 2016. O le faʻatupulaia o le lauiloa o le toe faʻaleleia o umukuka e faʻamoemoeina e iai se aafiaga lelei i lenei mea. 'olo'o fa'atauva'a ona o le tele o avanoa o oloa o lenei vaega.

Fua'i Fa'ata'oto mo le umukuka fa'alelei ma malie
O loʻo taulaʻi le au gaosi oloa i le atinaʻeina o masini fou ona o le fiafia o tagata faʻatau mo foliga atamai, e pei o le faʻaitiitia o le pisa, fesoʻotaʻiga uaea, ma le faʻapipiʻiina o le vevela, optic, ma le infrared sensors, i oloa.O lenei tulaga e ono fesoasoani foi i le tuputupu ae o maketi.
TGE KITCHEN, i le avea ai o se tagata gaosi oloa i totonu o Saina mo le 14 tausaga, na matou atiina ae la matou muamua SMART laina.O le fa'atonuga e le na'o le pau lea o le mea fou na matou fa'amoemoeina ma fa'agasolo, o lo'o i ai le matou "fesoasoani atamai" e fausia i totonu o le fa'alava, na'o le tautala sa'o e fa'atino uma gaioiga e aunoa ma le pa'i a'o gaogao ou lima mai le kuka.

E foliga manaia?Siaki le fa'aoga atamai mai le TGE KITCHEN:

tongge3


Taimi meli: Apr-03-2023